Nyheter

Gruppbild Årets företag med kommunstyrelsens ordf

ROCA Industry Årets företagare 2024 i Tyresö

Vi är stolta och glada att meddela att ROCA Industry har blivit utsett till Årets företagare 2024 av föreningen Företagarna i Tyresö. Den prestigefyllda utmärkelsen tilldelades oss inom ramen av Tyresö näringslivsdag - och i och med vinsten tävlar vi nu om titeln "Årets företagare" på riksnivå.

Wood door

Trädörr för glasvägg ger ännu bättre ljuddämpning

ROCA Industrys utvecklingsavdelning söker ständigt efter nya sätt att kombinera känslan av ljus och öppenhet inomhus med diskretion och arbetsro. Därför är vi stolta att kunna presentera en ny lösning som kombinerar vår Decibel Standard glasvägg med ett dörrblad i trä. Ljudreducerande, stilrent - och efterfrågat av kunderna. 

Bild av Julian V

Möt ROCA på mässor i Göteborg och Malmö

Snart är det mässdags för ROCA Industry igen, och denna gång kan du möta oss i södra och västra Sverige. Vi kommer att delta på fackmässor i Malmö och Göteborg. Läs vilka det är och vad vi kommer att visa!

Geely

Designexperterna valde draghandtag från ROCA Industry

På adressen Pumpgatan 3 i Göteborg jobbar några av bilindustrins skarpaste hjärnor med framtidens designfrågor och -koncept. Entrédörren till huset där dessa kräsna yrkesmänniskor går ut och in varje dag, pryds av vårt draghandtag Mekano. Se bilderna!

Regal

Fällkonsolen Regal: Där elegans möter funktion

ROCA Industry presenterar stolt nya fällkonsolen Regal. Regal kombinerar orubblig stabilitet med en touch av elegans, vilket gör det till det perfekta valet för både bostäder och offentliga utrymmen.

Nya medarbetare

ROCA Industry växer och söker två nya medarbetare

ROCA Industry växer och tillsätter två nya roller på huvudkontoret i Tyresö. Är du vår nya mekanikkonstruktör eller vår nya tysktalande innesäljare/backoffice?

Prestige

Prestige - ny duschbeslagsserie

Upptäck den nya duschbeslagsserien Prestige från ROCA Industry, i stilsäker design och med många färgalternativ, dessutom med dolda infästningar för en elegant finish. Lär dig mer om produktutbudet och hur glasmästare, badrumsspecialister och hantverkare kan dra nytta av det. 

Nordbygg

Bara glada ansikten i ROCA Industrys Nordbygg-monter

Stockholmsmässan kallade och bygg- och fastighetsbranschen kom. Och mitt i vimlet på  Nordbygg 2024 fanns ROCA Industry med egen monter. Våra experter hade fullt upp med att svara på alla frågor och visa produkterna. Läs vårt facit hur vi upplevde eventet!

Ukraina

ROCA Industry fortsätter att stödja civila i Ukraina

Sedan den ryska invasionen av Ukraina har tusentals ukrainare berövats sina hem, pengar, kläder, mat och andra grundläggande saker. För att stödja dessa oskyldiga offer för kriget bidrar ROCA Industry till ett insamlingskonto för humanitärt bistånd. 

Nordbygg

ROCA Industry ställer ut på Nordbygg 2024

Snart (23-26 april) öppnar Nordens största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen sina portar: Nordbygg 2024 på Stockholmsmässan. ROCA Industry ställer ut på mässan och hälsar alla besökare välkomna till monter C09:41. 

Varukorg