Nyheter

Geely

Designexperterna valde draghandtag från ROCA Industry

På adressen Pumpgatan 3 i Göteborg jobbar några av bilindustrins skarpaste hjärnor med framtidens designfrågor och -koncept. Entrédörren till huset där dessa kräsna yrkesmänniskor går ut och in varje dag, pryds av vårt draghandtag Mekano. Se bilderna!

Regal

Fällkonsolen Regal: Där elegans möter funktion

ROCA Industry presenterar stolt nya fällkonsolen Regal. Regal kombinerar orubblig stabilitet med en touch av elegans, vilket gör det till det perfekta valet för både bostäder och offentliga utrymmen.

Nya medarbetare

ROCA Industry växer och söker två nya medarbetare

ROCA Industry växer och tillsätter två nya roller på huvudkontoret i Tyresö. Är du vår nya mekanikkonstruktör eller vår nya tysktalande innesäljare/backoffice?

Prestige

Prestige - ny duschbeslagsserie

Upptäck den nya duschbeslagsserien Prestige från ROCA Industry, i stilsäker design och med många färgalternativ, dessutom med dolda infästningar för en elegant finish. Lär dig mer om produktutbudet och hur glasmästare, badrumsspecialister och hantverkare kan dra nytta av det. 

Nordbygg

Bara glada ansikten i ROCA Industrys Nordbygg-monter

Stockholmsmässan kallade och bygg- och fastighetsbranschen kom. Och mitt i vimlet på  Nordbygg 2024 fanns ROCA Industry med egen monter. Våra experter hade fullt upp med att svara på alla frågor och visa produkterna. Läs vårt facit hur vi upplevde eventet!

Ukraina

ROCA Industry fortsätter att stödja civila i Ukraina

Sedan den ryska invasionen av Ukraina har tusentals ukrainare berövats sina hem, pengar, kläder, mat och andra grundläggande saker. För att stödja dessa oskyldiga offer för kriget bidrar ROCA Industry till ett insamlingskonto för humanitärt bistånd. 

Nordbygg

ROCA Industry ställer ut på Nordbygg 2024

Snart (23-26 april) öppnar Nordens största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen sina portar: Nordbygg 2024 på Stockholmsmässan. ROCA Industry ställer ut på mässan och hälsar alla besökare välkomna till monter C09:41. 

Glasväggskonfigurator

Glaskonfiguratorerna har blivit uppdaterade

ROCA Industrys konfiguratorer för glasväggar och glasdörrar fungerar nu ännu smidigare för användare som vill rita sina egna produkter. Den mest synliga uppdateringen handlar om kundkorgen.

CT41 - Enkel torkarkontroll för lågeffektsmotorer

CT41 - enkel torkarkontroll för lågeffektsmotorer

En enkel och lättinstallerad torkarkontroll som är skräddarsydd för torkarmotorer med låg effekt, detta är nya CT41. Det som utmärker modellen är att alla elektroniska komponenter är inrymda i samma enhet som kontrollpanelen. 

Ny, förstärkt karmöverföring för offentlig miljö

Ny, förstärkt karmöverföring för offentlig miljö

ROCA Industry presenterar en ny produkt inom dörrbeslag - karmöverföringen 5212W och 5212RW. Utmärkande för produkten är stålvajern, som klarar att utsättas för draglast på upp till 120 kilo, vilket gör den i det närmaste vandalsäker. 

Varukorg