Nyheter

Copiax

ROCA bjöd Copiax kunder på grillade hamburgare

I mitten av september gästspelade vi hos våra vänner på Copiax AB och bjöd på grillade burgare. Se mer i vår film, där vi också passade på att fråga kunderna om våra produkter.

Reduce

ROCA tar viktigt steg för att minska koldioxidavtrycket

Sedan 1 april köper ROCA Industry återvunnet aluminium till sina produkter och bidrar därmed till att minska koldioxidutsläpp. Att återvinna ett ton aluminium sparar nio ton koldioxidutsläpp.

Konstfack 2023

ROCA Industry startar nytt samarbete med Konstfack

Konstfacks kandidatprogram för industridesign genomför i samarbete med ROCA Industry ett nytt projekt. Samarbetet gör det möjligt för studenterna att samla praktisk erfarenhet inom materialval och framtagande av prototyper medan ROCA får nyttig input på sin design- och utvecklingsprocess. 

Glasväggskonfigurator

Nya funktioner i glasväggskonfiguratorn

Vår uppskattade glasväggskonfigurator har fått en ansiktslyftning. Numera är flera utökade funktioner tillagda, som till exempel valmöjlighet att placera glasdörren i mitten av konstruktionen.

Politikerbesök

(S)-riksdagspolitiker besökte ROCA Industry

En grupp riksdagspolitiker från Socialdemokraterna besökte ROCA Industrys huvudkontor i Tyresö måndagen den 6 februari. Företagets ägare, Hans Lindbohm och Magnus Eriksson, visade runt i lokalerna och politikerna passade på att klämma att känna på ROCA:s produkter. 

Robust

3 uppgraderingar för fällkonsolen Robust

Vi på ROCA Industry utvärderar ständigt våra produkter och där det behövs uppgraderar och förbättrar vi. I en nästa release kommer vår fällkonsol Robust att modifieras i tre olika aspekter. Läs mer om dem i det här blogginlägget.

Wiper config

Wiper configurator - nytt verktyg för att välja rätt produkt

ROCA presenterar stolt ett verktyg som hjälper kunder och partner att hitta rätt ROCA Industry torkarmotor och -blad för båtar eller fordon. Konfiguratorn är unik på marknaden.

Decibel Sliding Door

Decibel Sliding Door - ny ljudreducerande skjutdörr

Beslagstillverkaren ROCA Industry lanserar skjutdörrsystemet Decibel Sliding Door som har ljudreducerande egenskaper. Produkten lämpar sig framför allt till kontor och andra offentliga miljöer där det finns behov av diskretion och möjlighet att arbeta i tystnad.

Mets 2022

"Fler kommer att sätta mer fokus på våra produkter"

Årets upplaga av Metstrade är över. Mässan med 1 400 utställare från 49 länder lockade 17 500 besökare från 126 länder. Hur gick det för ROCA Industry, som ställde ut på detta megaevent? Vi pratade med Mikael Carlsson, Sales Manager Marine.

RG-517

Nya smala profilsystem från ROCA Industry

RG-516 och RG-517 är produktnamnen på ROCA Industrys nya generation av aluminiumprofiler. De är enbart 20 mm höga, prisvärda och bygger på ett nytt sätt att applicera glasskivan och packningen. 

Varukorg