Nyheter

Politikerbesök

(S)-riksdagspolitiker besökte ROCA Industry

En grupp riksdagspolitiker från Socialdemokraterna besökte ROCA Industrys huvudkontor i Tyresö måndagen den 6 februari. Företagets ägare, Hans Lindbohm och Magnus Eriksson, visade runt i lokalerna och politikerna passade på att klämma att känna på ROCA:s produkter. 

Robust

3 uppgraderingar för fällkonsolen Robust

Vi på ROCA Industry utvärderar ständigt våra produkter och där det behövs uppgraderar och förbättrar vi. I en nästa release kommer vår fällkonsol Robust att modifieras i tre olika aspekter. Läs mer om dem i det här blogginlägget.

Wiper config

Wiper configurator - nytt verktyg för att välja rätt produkt

ROCA presenterar stolt ett verktyg som hjälper kunder och partner att hitta rätt ROCA Industry torkarmotor och -blad för båtar eller fordon. Konfiguratorn är unik på marknaden.

Decibel Sliding Door

Decibel Sliding Door - ny ljudreducerande skjutdörr

Beslagstillverkaren ROCA Industry lanserar skjutdörrsystemet Decibel Sliding Door som har ljudreducerande egenskaper. Produkten lämpar sig framför allt till kontor och andra offentliga miljöer där det finns behov av diskretion och möjlighet att arbeta i tystnad.

Mets 2022

"Fler kommer att sätta mer fokus på våra produkter"

Årets upplaga av Metstrade är över. Mässan med 1 400 utställare från 49 länder lockade 17 500 besökare från 126 länder. Hur gick det för ROCA Industry, som ställde ut på detta megaevent? Vi pratade med Mikael Carlsson, Sales Manager Marine.

RG-517

Nya smala profilsystem från ROCA Industry

RG-516 och RG-517 är produktnamnen på ROCA Industrys nya generation av aluminiumprofiler. De är enbart 20 mm höga, prisvärda och bygger på ett nytt sätt att applicera glasskivan och packningen. 

Nordbygg

ROCA Industry visade framfötterna på Nordbygg 2022

"Äntligen dags för mässa" - efter två år utan större sammankomster och fysiska möten kunde bygg- och fastighetsbranschen återigen samlas på Nordbygg. ROCA Industry fanns på plats med egen monter. Läs vad vi gjorde och vilket gensvar vi fick!

Scam

Angående bluffmejl som skickats i vårt namn

Under de senaste dagarna har uppenbara bluffmejl skickats till kunder och affärskontakter i ROCA Industrys namn. Vänligen svara inte på dessa och följ inte avsändarens instruktioner.

ROCA Industry förvärvar rättigheterna till Aluseal

Eskilstunabaserade Aluseal har sedan 1970-talet tillverkat uppskattade produkter i aluminium - som exempelvis kapslingar, paneler och komponenter. Nu förvärvar ROCA Industry rättigheterna till Aluseals välkända låslåda.

Nordbygg

ROCA Industry ställer ut på Nordbygg 2022

Den 26-29 april är det äntligen dags för Nordens största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen: Nordbygg 2022 på Stockholmsmässan. ROCA Industry kommer att vara på plats med egen monter och ser fram emot alla välkomna alla besökare i C13:41.

Varukorg