Nyheter

Ukraina

ROCA Industry fortsätter att stödja civila i Ukraina

Sedan den ryska invasionen av Ukraina har tusentals ukrainare berövats sina hem, pengar, kläder, mat och andra grundläggande saker. För att stödja dessa oskyldiga offer för kriget bidrar ROCA Industry till ett insamlingskonto för humanitärt bistånd. 

Nordbygg

ROCA Industry ställer ut på Nordbygg 2024

Snart (23-26 april) öppnar Nordens största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen sina portar: Nordbygg 2024 på Stockholmsmässan. ROCA Industry ställer ut på mässan och hälsar alla besökare välkomna till monter C09:41. 

Glasväggskonfigurator

Glaskonfiguratorerna har blivit uppdaterade

ROCA Industrys konfiguratorer för glasväggar och glasdörrar fungerar nu ännu smidigare för användare som vill rita sina egna produkter. Den mest synliga uppdateringen handlar om kundkorgen.

CT41 - Enkel torkarkontroll för lågeffektsmotorer

CT41 - enkel torkarkontroll för lågeffektsmotorer

En enkel och lättinstallerad torkarkontroll som är skräddarsydd för torkarmotorer med låg effekt, detta är nya CT41. Det som utmärker modellen är att alla elektroniska komponenter är inrymda i samma enhet som kontrollpanelen. 

Ny, förstärkt karmöverföring för offentlig miljö

Ny, förstärkt karmöverföring för offentlig miljö

ROCA Industry presenterar en ny produkt inom dörrbeslag - karmöverföringen 5212W och 5212RW. Utmärkande för produkten är stålvajern, som klarar att utsättas för draglast på upp till 120 kilo, vilket gör den i det närmaste vandalsäker. 

Oscar Möller

ROCA Industry anställer ny lagerchef

Oscar Möller, 47 år, är ROCA Industrys nya lagerchef. Han kommer närmast från en anställning som projektledare på WH Group. Läs om Oscar här!

Mets

ROCA Industry sätter kurs mot METSTRADE 2023

Som varje november varje år kommer METSTRADE-mässan att öppna portarna i Amsterdam. ROCA Industry ställer ut igen och kommer att visa ett urval kvalitetsprodukter. Bland dem en nyhet som vi har arbetat med de senaste månaderna.

Copiax

ROCA bjöd Copiax kunder på grillade hamburgare

I mitten av september gästspelade vi hos våra vänner på Copiax AB och bjöd på grillade burgare. Se mer i vår film, där vi också passade på att fråga kunderna om våra produkter.

Reduce

ROCA tar viktigt steg för att minska koldioxidavtrycket

Sedan 1 april köper ROCA Industry återvunnet aluminium till sina produkter och bidrar därmed till att minska koldioxidutsläpp. Att återvinna ett ton aluminium sparar nio ton koldioxidutsläpp.

Konstfack 2023

ROCA Industry startar nytt samarbete med Konstfack

Konstfacks kandidatprogram för industridesign genomför i samarbete med ROCA Industry ett nytt projekt. Samarbetet gör det möjligt för studenterna att samla praktisk erfarenhet inom materialval och framtagande av prototyper medan ROCA får nyttig input på sin design- och utvecklingsprocess. 

Varukorg