Inspiration

Ett elegant sätt att lyfta din båtdesign

Under åren har marin utrustning gått från något som bara behöver fungera, till något som även ska vara estetiskt tilltalande. För även om de ofta är små, gör båtbeslagen en väldigt stor skillnad för helhetsintrycket av din båt.

Fönsterhandtag med oändliga möjligheter

Kommer du ihåg hur det var att bygga med LEGO när du var barn? Av samma klossar kunde du skapa oändligt med modeller och variationer. Lite så är det med våra fönsterhandtag också.

Compact living på nytt sätt

Uttrycket "Less is More" sägs ha myntats av arkitekten Ludwig Mies van der Rohe. Idag står det för en hel livsstil när människor bor på allt färre kvadrat och utmaningen är att göra mer av mindre yta. 

Den perfekta matchen för varje vindruta

Behöver du torkarsystem till framrutor, sidorutor eller bakrutor? Gäller det morgondagens dröm bland båtfolket, en ny arbetsbåt eller en serie truckar, grävskopor eller specialfordon? Tack vare flexibiliteten i ROCA torkarsystem erbjuder vi lösningar för alla behov.

Svart är det nya svarta

När du ska välja handtag, glasdetaljer, duschmunstycken och armaturer, märker du snart att mattsvart är en populär färg. Eftersom det är både modernt och tidlöst, gör svart underverk i alla miljöer.  

Fem lösningar som gör ditt hem större

När allt fler bor på allt mindre yta kommer en ny våg av kreativa lösningsarinspirerade av compact living. Här får du tipsen och produkterna som trollar fram ytan du inte visste att du hade.

Varukorg