VI bygger en ny ROCA-WEB med ny design och massor av förbättringar. ALLT ÄR INTE KLART, OCH OM DU FÖREDRAR DEN GAMLA WEBBPLATSEN, KLICKA HÄR.

Inspiration

Inspiration

Ett elegant sätt att lyfta din båtdesign

Verklig skönhet ligger i detaljerna på din båt. Oavsett om man gillar den industriella, retro, klassiska eller exklusiva looken så är det detaljerna som håller ihop helheten.

Inspiration

Fönsterhandtag med oändliga möjligheter

Kommer du ihåg hur det var att bygga med LEGO när du var barn? Av samma klossar kunde du skapa oändligt med modeller och variationer. Lite så är det med våra fönsterhandtag också. Vi har ett antal ”byggklossar” som du kan sätta ihop på många olika sätt för att uppnå en mängd funktioner.

Inspiration (How to)

Svart är det nya svarta

Ett enkelt sätt att göra en dramatisk förändring i ett rum. När du ska välja beslag såsom handtag, glasdetaljer, duschmunstycken och armaturer, märker du snart att mattsvart är mycket populärt. Eftersom svart är både modernt och tidlöst, gör det underverk i alla miljöer.

Inspiration (How to)

Den perfekta matchen för varje vindruta

Behöver du torkarsystem till framrutor, sidorutor eller bakrutor? Gäller det morgondagens dröm bland båtfolket, en ny arbetsbåt eller en serie truckar, grävskopor eller specialfordon? Tack vare flexibiliteten i ROCA torkarsystem erbjuder vi lösningar för alla behov.

Inspiration (How to)

Compact living på nytt sätt

“Less is more” står numer för en hel livsstil när människor bor på allt färre kvadrat och utmaningen är att göra mer av mindre yta.

Inspiration (How to)

Fem lösningar som gör ditt hem större

När allt fler bor på allt mindre yta kommer en ny våg av kreativa lösningar inspirerade av compact living. Här får du tipsen och produkterna som trollar fram ytan du inte visste att du hade.

Visa mer
Varukorg