VI bygger en ny ROCA-WEB med ny design och massor av förbättringar. ALLT ÄR INTE KLART, OCH OM DU FÖREDRAR DEN GAMLA WEBBPLATSEN, KLICKA HÄR.

augusti 14, 2019

Säkrare och snyggare

Inom kort kommer vi lansera ytterligare ett efterlängtat tillskott till vår ständigt växande familj av fönsterhandtag: WH-3010, ett slimmat säkerhetshandtag med tryckcylinder på ovansidan av rosetten.

Att cylindern sitter på rosettens ovansida istället för i själva greppet är inte bara snyggare – det gör att handtaget blir mindre utrymmeskrävande och även passar i trånga utrymmen. WH-3010 är testad av RISE och uppfyller, beroende på val av cylinder, kraven enligt SS3620 upp till klass B. Handtagen kompletteras antingen med ASSA 716 cylinder för högre klassning och lika låsning eller med vår egen cylinder, WH-3010-RC. Självklart går säkerhetshandtaget att få i alla våra snygga modeller – Tyresö, Prästö eller Björkö­ ­- och finns både höger- och vänstersvängt.

Säkerhetshandtag WH-3010

Ett smidigt och elegant säkerhetshandtag för fönster. Att cylindern är placerad på ovansidan gör att fönsterhandtaget passar även i trånga utrymmen.

  • Tryckcylinder på ovansidan av rosetten, utvinklad för lättare åtkomst med nyckeln
  • Inbyggda ändlägen för öppet och stängt håller handtaget i rätt lägen
  • Sprintlängd 70 mm som standard
  • Ytbehandling som standard: Krom (CP) alternativt borstad och förnicklad (SNP)

Nyheter

Läs fler nyheter
Varukorg